Amb la tecnologia de Blogger.

SINDILLAR"La huella de las Mujeres"


Un grup de dones del Sindillar han estat treballant al llarg de 8 sessions per elaborar el Vídeo que us mostrem a continuació.


Sindillar és el primer sindicat independent de treballadores de la llar i les cures a Barcelona. Neix l’any 2011 davant la necessitat de construir una organització independent, amb perspectiva de gènere, classe i raça, i amb ordre jurídico-sindical.


Amb la col·laboració de Punt 6 i recollint les investigacions fetes anteriorment amb la historiadora Isabel Segura, les dones del sindicat recuperen la memòria històrica de les dones en els barris de Sant Pere, Santa Caterina, la Ribera i el Gòtic. La Ruta pretén posar en valor la seva petjada en la sostenibilitat de la vida al llarg de la història.


Aquesta petita peça audiovisual és un tast per donar a conèixer la feina feta però sobretot un projecte gràcies el qual les professionals de Drac Màgic han pogut oferir una formació específica per facilitar futurs processos de creació i autorepresentació.


Drac Màgic és una cooperativa d’iniciativa social fundada el 1971 dedicada a l’estudi i a la divulgació de la cultura audiovisual i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals. La seva missió és generar pensament i acció al voltant de la imatge per tal de contribuir en la construcció d’una societat responsable, activa i creativa envers les imatges.


Share
Tweet
Pin
Share